söndag, oktober 11

allt flyter...

Färdigdukat frukostbord igår morse, sköna ungar och en stilig karl. Träning, lunch och tur till det naturskönt belägna stallet för att beskåda en begåvad rytterska på 11 år. Kadrilj-uppvisning minsann.
Därefter hemöver och bjuda släkten på marängsviss & kaffe för att sentomsider fira 13-årings födelsedag. På det fantastisk fläskkarré med sesamrotsaker & ingefärsyoghurt. Lovely lördag.

Skön förmiddag hemma idag. Regn och rött, blad och blåst utanför fönstret. Promenad till Rosenborg för basketmatch, vi hann med en halv tipsbingo på vägen. Seger för Telge F-96, lunch och middagssömn för F-73 & F-08. Älskar att få somna med varm, dreglig, kramig Tyra runt halsen.
Lasagnelagning innan det bar iväg till Bergvik för veckans Knattesim. Tyran har ropat "badda sen" hela dagen och när vi åker iväg far hennes armar upp i luften i ett "hippi!". Idag övade vi långdyk och hon får inte ens kallsupar! Hon sparkar & simmar och är alldeles överlycklig och övermodig och mammahjärtat spricker nästan när glädjen glittrar & tindrar i Tyrans röda ögon.

Nu är lasagnen uppäten, alla barnen sover, tvätten hängd, leksakerna i korgen, varmsockan på & soffan bjuder på skönt sällskap. Allt flyter.

2 kommentarer:

  1. Så där ja! Bytet från Mac till PC gör att jag kan kommentera här. Hurra! :-)
    Kram till er.

    SvaraRadera
  2. Ja hurra! Och grattis till förstaplatsen som följare på denna min nystartade blogg. Själv har jag ju bytt från papper&penna till PC så det är ju också ett lyft! Kram tillbaka!

    SvaraRadera