fredag, oktober 30

obalans

I augusti lade jag upp träningsagendan. Styrketräning 2 dgr/vecka, jympa/spinning 3 dgr/vecka. 5 träningspass i veckan - Det är ju skitmycket, tänkte jag. Då måste jag äta skitmycket, konstaterade jag. Jippi! hurrade jag. Så jag började äta. Ofta och mycket. Tränade inte alls lika ofta och mycket. Nåt spinningpass då. Nåt jympapass sen. Lite sporadisk bröstpress. Jag som skulle bli fast och fin. Nu är jag mest fluffig och fladdrig. På måndag. Då jävlar.

3 kommentarer:

  1. Det fixar du! Jag har gjort precis likadant, lagt upp värsta träningsplanen och ökat maten och det har gått sådär så min plan var oxå på måndag me nu ligger jag sjuk så det får bli nästa måndag ( nej då är jag i Dubai) så då får det bli måndagen efter eller nått... Lycka till!!

    SvaraRadera
  2. Det kliar i hela min kropp efter att få träna, men här sitter jag och är dyngförkyld. Och tröstäter/firar superlördag. Jag behöver bli frisk så jag kan träna nu, annars kommer jag strax rulla fram!

    Du är ju så himla smal och fin, träning eller inte, en annan har inte riktigt samma förutsättningar... Men fluffig och välvadderad är inte heller det sämsta så här i kyliga tider. ;-)

    SvaraRadera
  3. He he, nej ett litet späcklager såhär inför vintern kanske inte är så dåligt ändå- tack för den vinkeln Mia! Krya på dig!

    SvaraRadera