tisdag, december 1

Desto mer gjort idag.

Superinspirerande jobbmöte i Haninge på förmiddagen. Supereffektiv inhandling på IKEA efter lunch. Supersnygg sambo lagade supergod middag. Efter den for Tyran och jag till Supermarket Willys. Sambon och Supersucker Sam stannade hemma och fick tillsammans upp halva gårdplanen som tagit sig upp och in, under och mellan överallt. En knapp tvååring som balanserar jos, mjölk, blåbärssoppa, kramar apelsinklyftor, pott-tränar och har leverpastejsmackor som TV-frukost bidrar inte direkt till att öka chanserna till en nominering för Sveriges fräschaste golv. Men nu är det alltså superrent. En hel natt framåt.

2 kommentarer:

  1. Ni kanske vill låna Doris vid tillfälle? Hon är minsann väldigt bra på att rensa golv från matrester. Det enda att vara tveksam över i sammanhanget är väl det faktum att det är lite snuskigt att hon slickar golvet (och sin rumpa) samt att hon släpper ifrån sig sanslösa mängder päls varje gång hon kliar sig... Skulle det ändå kännas lockande så säg för all del till! ;-)

    SvaraRadera
  2. Känns ändå mer miljövänligt än både dammsugaren och den batteridrivna hunden vi kallar katten. Och rövslickeri är väl något vi alla ägnar oss åt ibland, så jag tycker icke Doris ska dömas alltför hårt för denna beteendestörning. Jag hör definitivt av mig när leverpastejskluttarna hopar sig nästa gång.

    SvaraRadera