tisdag, december 8

Tips

Gå inte på tapasrestaurang svinahungrig. Alla, precis alla, små rätter på menyn ter sig oemotståndliga. Gå inte på tapasrestaurang svinahungrig och beställ trettitusen rätter som inte ens får plats på bordet. Gör inte det. Beställ tre. Toppa med dessert om du fortfarande har ett ledigt hörn någonstans. Ett tips för magsäcken och plånboken bara såhär i stundande juletid.

Sitt inte heller på tapasrestaurang och var mallig över din knappa tvåårings ordförrråd och vokabulär och berätta om hur denna rycker upp dörren till toa och gastar: DET LUKTAR BAJS HÄR INNE MAMMA! än högre än ungen själv, så att hela restaurangen tystnar och tittar ömsom besvärat, ömsom äcklat.

Förövrigt: Måste man köpa dåligt sydda pepparkaksgubbeklänningar eller tomtenissedräkter för en dags dagisanvändning? Kommer röda velourisar, kofta och tomtemössa se oengagerat och missunnsamt ut?

Senamoss! som Tyra säger när man öppnar bildörren åt henne.

2 kommentarer:

  1. Underbara, underbara Tyran! *fnissar* Och underbara du som för dig lika världsvant och sofistikerat på restauranger som jag!

    Och EXAKT samma fundering angående luciakläder hade jag idag! Lutar åt väldigt röda kläder och matchande tomteluva, något som Vikorv sen kan ärva.

    SvaraRadera
  2. Nä, vett&etikett-klubben är jag inte medlem i:)! Men eller hur, det är väl bättre att köpa nåt som kommer till användning igen? Vi kör på det Mia!

    SvaraRadera